Zžírání

Zžírání

Žárlivost je nejhorší důvod k umírání,

duše potrápená bloudí bezmyšlenkovitě

a ve sprše

zborcená na podlaze vydrží zírat hodinu

do jednoho bodu.

 

Jestli ten nahoře existuje,

děkuji , že mi dal tebe

a zároveň proklínám,

že seslal na mne utrpení.

Protože větší bolesti na světě není

 

Kdo ví, jestli jsi živý , když neozveš se týdny.

Když nepíšeš mi jen tak abys věděl jak mi je

a já blázen čekám kdy zpráva od tebe  přijde.

No, a ta hloupá holka zas bolest svou skryje

za šťastný úsměv.

 

Kam zmizel ten cit?

Kam jsi ho dal?

Schoval?

Do kapes nebo na horší časy

až další duši

strčíš si do hrníčku a zavřeš pokličkou?

 

Tak mne prosím vynech.

Než abych žila v utrpení,

raději čistým svědomím

a klidem v duši

budu spát pod

hromadou černých růží.
Autor Live to fight, 10.11.2011
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, Back to Blackness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, výstižné

12.11.2011 21:23:13 | Back to Blackness

Hezké, výstižné

12.11.2011 21:23:13 | Back to Blackness

Žárlivost se dá lěčit rozumem, narozdíl od lásky... |:-)

12.11.2011 19:19:59 | Špáďa

Kdo nežárlí nemiluje,kdo žárlí moc není šťasten a zabíjí lásku.

11.11.2011 08:59:17 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí