Pro zábavu

Pro zábavu

Anotace: -

Jen tak proplujeme nebeskou

Hladinou v rytmu příslibů

Skrytých za sklopenýma očima,

Cudně, plaše.

Zábava teprve začíná.

 

Podpatky vyťukávají rytmus

Do zamrzlých srdcí přítomných

Sebeklamů.

 

Zmrzlou krev si vezměte domů,

Na památku.

Manželky jistě ocení pár námi

Darovaných suvenýrů.

 

Rukavičky klouzající z loktů

Něžně hledají mléčnou dráhu,

Která by měla vést do údajných

Duší přítomných pánů.

 

Ale jejich ega neslyší,

Když jim méně něžně opakuju

„Sundej klobouk, ignorante,

Máš před sebou dámu!“
Autor fuu, 10.11.2011
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, Jahudkka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fuu, slyšíš ho?

14.11.2011 21:17:47 |

Kéž by byl život jenom sen, tak nějak na zkoušku a pak ho odžít bez sebeklamu s rukavičkou pohozenou něžně pod stolem. Pěkná báseň až na to co říká... :O)

10.11.2011 22:23:40 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí