Alone

Alone

V celém tom velkém úžasném světě,

kde smysl života jest v jediné větě,

v celém tom svém dokonalém bytí

tam  slunce už asi ani nesvítí

a člověk si přijde zase tak sám.

 

Kamarádů spoustu a přátele žádné,

zas slyšíš ta slova, významy prázdné,

zírat do stropu a sedět na pr**li,

kdybychom už tenkrát tohleto věděli,

nepřišel by si člověk zase tak sám.

 

Kdybys už tenkrát tušil pravdu

nečekal by jsi na  jejich "opravdu",

neseděl tu  bez světla... bez dechu

kapičky děště bubnují do plechu

a ten déšť je tu už jenom... sám.

 

 

 
Autor anděl s modrými křídly, 11.11.2011
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Redingar, Wor, Liška76, Jeněcovevzduchukrásného, David Janovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Déšť bývá očišťující..tedy většinou.Moc hezké smutkem protknuté..

24.11.2011 08:44:46 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí