O LŽI...

O LŽI...

Anotace: LEŽ se vždy převléká za PRAVDU.

Hlavu k zemi skláním,
klobouk do očí,
cesta mi utíká,
lež se přitočí.

Do ucha mi šeptá:
"Za mnou veď kroky
pravda se nevrátí
přidá jen roky.

Štěstí vzalo roha"
to říká mi lež
"vyplázni naň jazyk,
za mnou rychle běž.

Já ti radím dobře
poslechni jen mne,
ostatní jsou lháři,
tráva v dešti schne."

Jsi jak zrcadlo
ukazuješ levou tvář,
říkáš si jak mě to napadlo,
copak nevidím tvou svatozář?

Nevidím, nevidím
tu tvou svatozář,
nevidím, nevidím
budeš zřejmě lhář.

S dlouhým nosem jde lež
uličkou hrůzy,
ukazuje pěsti
odhání můzy.

Někoho si našla,
už zas hoduje,
sráží duši pána
ten pykle kuje.

S dlouhým nosem jde lež
uličkou hrůzy,
ukazuje pěsti
odhání můzy.
Autor Eči, 24.07.2004
Přečteno 673x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí