Příšery a Démoni

Příšery a Démoni

Anotace: -

Ty se svou čistotou jda po světě a hledíc do dáli

Pln nadějí a osudu a jeho volání

Padáš v strach unaven a zmařen

Tvá jehla  zlomená je, ty sobě vzdálen

 

Příšery a démoni hnízdí ve tvých myšlenkách a podstatách

A ty sám žiješ můry v nitru svém nepodstatném

Mal a smuten pozoruješ proudící dehty bolesti

po tvém údolí na kost vyschlém

 

Bezoár kozla pojídáš v jeho řetězech

Rvě si kůži zaživa ji stahujíc

Pozoruje tvář v zrdcadle, neživou stvůru vidíš

Černou tekutinu lkáš nadechujíc se

prostupuje tvým tělem zevnitř

 

V poušti dokonale čisté

v černých vodách šlapeš a padáš na tvář

I ty proudy milujíc, jsou vyschlé

V dokonalé prázdnotě hledáš svoji svatozář

 

Táže se otázkou po zemi zaslíbení minulosti

V kolenou tlak a v rukou tah

Drtíc tmavý písek pod prsty

 

Příšery a démoni

vysně si je, přivedem je k životu

Monstra zvlhlá, ztrpklá brodě se ve tvém srdci

Příšery a démoni

zrůdy z mého ticha

dávaje jim křídla ponuknem jim létat

Nezastavitelné nechutnosti démonů bolesti
Autor Traste, 13.11.2011
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Traste, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí