polibek vína

polibek vína

Anotace: -

.


S náladou rozluštěných vín
rozlitých pod peřinou
na zádech dekor
co máš ráda


tak hluboko
padám
až pod tvá ňadra


a ze sněžných hvězd
chodí mi dopisy


o tvé touze
malované
jazykovými podpisy


z Donatellova domu
buší slunce
do květin
celou cestu
až do tváří
polobohů


jako smyčce
jsou tvé vlasy


hrají tak hebce
svítivě
šeptají
laskajícími hlasy


předoucí
se údolím tvé šíje


všude hoří fantazie


za délkou paží
co obepnou celý vesmír
celého mne


od nebe se odrážím
a vracím se
do tvé duše
dojemné..


.

Autor blue, 13.11.2011
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Stavitel mostu přes Rubikon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je nádherné

02.12.2011 08:26:22 | jvacl

jééééé :)

moc moc se mi líbí :-)

13.11.2011 19:44:56 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí