Krutý srdce hlas

Krutý srdce hlas

Anotace: -

Pro ni nebylo to skoro nic

Avšak pro mě mnohem víc

Rok a půl jsme byli svoji

Rok a půl se milovali

Rok a půl jsi byla jediná

Tak krásna a vždy nevinná

 

Ted už je to všechno pryč

A v mém srdci zůstal klíč

Klíč ke vzpomínkám tak krásným

Že musí zůstat ukryté

Kdybych klíčem já otočil

Oči mé bych solí smočil

 

Těžké v těchto dnech mé bytí

Těžko říct „už nejsme spolu“

Těžké přesvědčit sám sebe

Že už neusedneme k našemu stolu

 

Snad brzy budu zase šťastný

Snad brzy, nejlíp okamžitě!

A zas poznám že život je krásný

A zas jedné řeknu chci tě...
Autor Ondrys.c, 14.11.2011
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj brzy bude další..třeba i lepší..nebo ne..možná další nakonec tvé tělo,duše pravou lásku dostane..

15.11.2011 06:28:23 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí