Úsměv

Úsměv

Anotace: -

Chtěl bych zas vidět tvůj kouzelný smích,
Nesmát se u tebe je obrovský hřích,
Usměj se Aničko na celý svět,
Budu ti psát texty plné kouzelných vět.

Usměj se slečno na všechny okolo,
Nic hezčího na světě doposud nebylo,
Každý tvůj úsměv je ozdobou tvých tváří,
Každý tvůj úsměv šedý den prozáří.

Chtěl bych to vidět den co den,
Jeto má touha, je to můj sen,
Škoda jen že to tak není,
Nemám štěstí na to že se to změní.
Autor Spajdy, 16.11.2011
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Back to Blackness, jitka.svobodova, Spajdy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí