Balada o roční době

Balada o roční době

Anotace: -

Podzime, o podzime

Ty a tvé barvy žluté, hnědé a červenavé

už pomalu ztrácí dech

A místo nich nastupuje bílá

bílá a kus zimy lezavé

taková že se ti začně srážet dech

jak voda na křídlech

 

Vytáhnem kabáty a teplý boty

a rukavice , čepice

na zasstávkách budeme za čekání

do sebe choulit se

 

Až padne vločka a po ní druhá

až jich spadne přesně patnáct tisíc

až se do šedých sněžných mraků

zahalí měsíc

 

Pak tu bude zima,

a já budu dál koukat na vločky

a padat s nima...
Autor Redingar, 16.11.2011
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A PADAT S NIMA V ZÁVĚJE ČISTÉHO SNĚHU..PROŽÍVAT TU NĚHU..KRÁSNÁ SNĚHEM VONÍCÍ..

16.11.2011 08:49:22 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí