Úsměv prosím.

Úsměv prosím.

(Věnováno J.M.)

 

Je zásobištěm úsměvů co pohltily mou tvář.

Jak jen to dělá?

Stále se sebe ptám,

odpověď však

nenalézám.

Chci to vědět,

poč utkvěl v mé hlavě,

v každé mé myšlence,

sladké vzpomínce.

Je jiný,

to nemusím dokazovat vám.

Je mi blízký,

né lehce to skrývám.

Chci být s ním,

cítit jeho vůni,

slyšet jeho hlas,

ten slavný bas.

 

 

Chci vědět že jsi můj.

A já že jsem tvá.

Chci se vyhnout všem snům.

Chci být realista.
Autor Back to Blackness, 19.11.2011
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí