Neplýtvej časem

Neplýtvej časem

Přítelkyně

milovanou maminku

měla.

Nechala jí  vzpomínku

aby nezapomněla. x(

 

Vážit si blízkého

v dnešní době

umíme jen když

lehává v horbě.

(naštěstí né všichni)

 

Svou lásku ber

jako život drahý.

Pak važ si ho tak moc,

osudem, je-li spjatý.

A miluj ho bez hranic

jak byl bys věřící a on svatý.

 

Nemarni čas váháním

tím nesmyslným čekáním

Snaž se ho trávit v dobrém

nespravíš nic trucováním.

 

Ber své drahé s úctou.

Mít přítele je blahobyt.

Až se zítra probudíš,

nemusí už tady být .. :(

 

 
Autor Live to fight, 20.11.2011
Přečteno 523x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Back to Blackness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To si přesně uvědomuju,pozdě by bylo kdyby mích blízkých nebylo.Je to hezký

20.11.2011 22:37:34 | valerie emilie

Hezká..

20.11.2011 20:20:04 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí