Chemie je tak inspirující

Chemie je tak inspirující

Anotace: -

Óda na kyslík



Krásné tvé dvě vazby


V jednu jsou spjaty


S vodíky dvěma


Vzniká nám tu voda



Šestnáctý v tabulce


S velkým O na cedulce


Hoření nám podpoří


Kdo to přežene -  uhoří



A když kyslíky budou tři


Tak se taky rádi bratří


Ozon ten nám vzniká


Hle ho pacholíka



Má rád prvků mnoho


Neříkej mu mátoho


 Ahoj pane kyslíku


 Ty jeden proutníku



Bez kyslíku nic nežije


Ať žije krásná chemie

Autor kukopr, 21.11.2011
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takto podaná chemie to by se to učilo..bravo..

22.11.2011 06:52:35 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí