SEBEVĚDOMÍ co všechno se o mně neví

SEBEVĚDOMÍ co všechno se o mně neví

Anotace: -

 Rozená ve znamení býka                                                                                                                                        


v každém rybníce štika                                                                                                                                            


To se o mně ví a také říká                                                                                                                                        


Musím hlídat i konkurenci                                                                                                                                  


Talent nesmí končit v hrnci                                                                                                                                


Chci být stále jen jednička                                                                                                                      


 přesahovat, nebýt maličká






 

Nedosahují mého věhlasu

Chtějí žít jen v mém stínu

Neumí hrát - ani na basu

Vnímat mou vůni jasmínu

obdivovat barvu mých vlasů

 




Mohou listovat, třeba v atlase







Moc se snažit , zase a zase

modlit se s farářem na faře

kdo z koho, však se ukáže!

 











Autor RU 82, 22.11.2011
Přečteno 202x
Tipy 4
Poslední tipující: Back to Blackness, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí