Nebylo to marné...

Nebylo to marné...

Anotace: ten život mít...

Žít, strádat,
přesto žít,
každý moment využít,
smát se, plakat,
přesto být,
máš své místo,
máš kde snít.

Snažit se vydat ze sebe co nejvíce,
dřív než nadobro bude uhašena tvá svíce,
dřív než protančíš své poslední střevíce,
dřív než naposledy vítr ovane tvé rudé líce.

Prožít naplno to,
co bylo ti dáno,
životů můžeš mít sto,
ale nezměníš to, co již je napsáno.
Život je než jeden,
jak rychle byl počat,
tak rychle může skončit - za den.

Nesnažit se odhalit to, co přijít má,
stejně to přijde.
Nesnažit se odhalit osud,
ponech to v tajnosti - jak doposud.

Na konci pak můžeš říct,
jak skvělé to bylo - žít.
Snad jednou se vrátím zpět,
na tenhle překrásný modrý svět.
Snad budu mít to potěšení opět zde být,
přesto, že možná další život nepřijde,
vím, že nebylo marné ten život mít.
Autor Christien, 20.12.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vazne kazda minuta sekunda neni marna poto bysme ji meli vyuzit k tomu aby jsme meli na co vzpominat dosahli neceho a abychom meli krasne vzpominky...

02.01.2007 14:45:00 | Dušekteráztroskotává

Ten začátek je naprosto parádní, zbytek jsem už jen tak přelítla, asi mi vadilo, že není podobný... asi jsem čekala nějak ucelenější formu, podobnější sloky, nevím... ale začátek je opravdu pefrektní. Mám kde snít, žít, strádat, přesto žít.

20.12.2006 21:07:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí