Jsem hezká, inteligentní a piju pivo

Jsem hezká, inteligentní a piju pivo

Anotace: City se vrací...

Líbám Tvé rty,

ale nic k Tobě necítím.

Mluvíme spolu jinak.

O lásku se už nezajímám.

té se dnes nedočkám.

Tenkrát si měl počkat,

ale odešels.

Za tři probrečený roky

se cit ztratí.

Teď se vracíš.

a Já nežiju už v tom snu.

Jsem hezká, inteligentní a piju pivo.

Máš názory těch největší hajzlů...

ale ještě pořád u toho zavíráš oči.
Autor Noctis Mania, 20.12.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tvá báseň mě zaujala hned tím nadpisem ;-)

20.12.2006 21:48:00 | kruppe

Zajímavý...

20.12.2006 21:39:00 | mourte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí