Hřbitov

Hřbitov

Anotace: -

Tmavým lesem kráčela,

Tak, jak se to nedělá,

Nadávala do všech stran,

Spílala si:

Bůh mě chraň!

Stromy chladí,

Tváře rudnou

A noc se nejeví nudnou.

Rozčilení, bolest, křik,

Opuštěná paseka,

A pak pouze výkřik do tmy

(dívky, co se neleká…)

 

Procitnutí, odhalení,

Je ráno, nálada se mění.

Však procitnula zcela,

Tvář úlekem zas zbělá,

Pohozena mezi hroby

Plná zoufalství a zloby.

Chce odejít, utéct pryč,

však..

Kdo uteče ze záhrobí?

Ztratila od života klíč..

(A bůh jí odmítl dát nový)

 

Autor Ammazonic, 22.11.2011
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, insane, valerie emilie, Samanta, Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neměla umřít byla ještě mladá

01.12.2011 22:14:57 | valerie emilie

Hezká básnička.

26.11.2011 10:18:38 | Samanta

Pěkně strašidelný.

23.11.2011 07:06:04 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí