statistiky - anotace : statistům a průzkumákům....

statistiky - anotace : statistům a průzkumákům....

Anotace: -

Podle statistiky

(mám často z nich i tiky)
patřím prej k polovině
(já nežil nikdy líně)
co olizuje chudoba
nevim jak vypadá
kdy u mne zazvoní
zda li ta choroba
v kapénkách napadá
i systém imunní
když slunce zapadá
za okna ve sněmovně.

Co? ..Jdu furt rovně
a pro nás co v hovně
zase šlapou
a neznaj zkratky
s novou mapou
budiš útěchou
že zhora jeho oči jsou
.....snad.


..Polovina lidí v naší zemi
je štastná !!!
A ta druhá prostě na ty drogy nemá.....
Autor zenge, 23.11.2011
Přečteno 447x
Tipy 13
Poslední tipující: BArBArKO, hašlerka, Kačennka, ziriant, Mario de Janiero, zenge, Flamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jsem si u tebe zase pěkně šlehla...je to bezva :o)) ST!

23.11.2011 20:24:41 | hašlerka

pro mě je drogou
živé snění
to potěšení drahé není
a realitu v štěstí mění
ST!

23.11.2011 17:13:23 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí