Slova mrtvého mnicha

Slova mrtvého mnicha

Anotace: -

Morduji v pekle mordu pekelnou.
Svým životem plahočil jsem se pobožně.
S kající hlavou a břitkým rozumem.
Svá bedra těžkal těžkým křížem.

Svatá slova špatně vyřčená,
jak kříž na zdi obrácen.á
Na našich svatých půdách
teď zní jejich chorál.

Já za života blázen byl
že těm slovům uvěřil.
Autor seh, 24.11.2011
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí