Můj svět - anotace : cigoškám a časohledům...

Můj svět - anotace : cigoškám a časohledům...

Anotace: -

Můj svět je špička z cigaret

co nocí problikává
jak starý minaret
můj svět
jsou tečky vedle vět
a ptačí let
jenž se zamotává
do drah burácivým
sto let
už tady civím
a furt se divím
kdo že ho vlastně točí

Můj svět
je dráha od Loch Nessu
nástěnka před výročím
na zádech jeho tíhu nesu
na tamten z mostů močím

Můj svět
kolik že ještě let?
kdybych měl časohled
tak číhnul bych se vpřed
jak cigoška do karet

..zkřivil bych ret?
Autor zenge, 24.11.2011
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, Liška76, ziriant, Mario de Janiero, zenge, fialová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to nemusí bejt jeden zvěd, aby zjistil, že tvůj svět se skládá nejen z vět.

25.11.2011 06:49:30 | Špáďa

Já obejít se nedovedu
bez moderního časohledu
bez cigošky
bez briošky
bez garmošky
bez ponožky
bez kámošky
mezinožky...
ST!

24.11.2011 20:20:06 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí