Variace na Lítost

Variace na Lítost

Anotace: -

Denně naléhaje na rostoucí pýchu
ten, kdo nezná, je snadný terč
nutkání k vyznání šimrá v břichu

Co když však zůstanou neteční?
Radovat se dnes lze z cizích smutků
však nelehké je hledat zázemí

Najednou v tobě něco taje
a zvláštní pocit snese se
na tvé srdce - ta láska nekonečná je

Jak zaseje, také sklízí
při posledním dnu
nenech se zmást jinou vizí
Autor kaaamiiii, 26.11.2011
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: KristianaAlexBrown, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu zajímavá,pěkná..

26.11.2011 11:54:43 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí