To nie je hra

To nie je hra

Anotace: -

tu už nejde o hru
ide o život
a stále hádžeš kocky tak
ako keby ti to bolo jedno
čo padne



žiadne pobozkanie ich pre šťastie
pofúkanie na čísla
ktoré chceš
aby padli



toto už nie je hra
a bojím sa,
že to ťažko chápeš



láska



tak prosím
hádž s rozumom
ak nechceš o nás prísť

Autor maliska, 27.11.2011
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: nebech, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Raděj ať neháže..vše láska dokáže..moc pěkné..

28.11.2011 07:02:56 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí