toulavá-anotace:cestám...

toulavá-anotace:cestám...

Anotace: -

V námrazách u slatí

na plátně Gabrety
v čarách se klikatí
a jde mi v ústrety
na náspech odpočívá

..Má malá toulavá

Zívá a tichem levituje
utíká od tratí
přes den si existuje
už nepočítá roky
a kroky tam a zpět
klidně si práší
a naspaměť
už stromů moudra zná

..Má malá toulavá

Nezve a nevolá
přes hlasy peřeje
na lávkách vrávorá
a jen tak ....je
a ve mě zůstává

..Má malá toulavá

Autor zenge, 28.11.2011
Přečteno 423x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Liška76, Mario de Janiero, Jana M., zenge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toulám se po kraji
s ňadry si pohraji
k nížinám se spouštím
toulám se houštím...
ST!

29.11.2011 17:13:58 | Mario de Janiero

Krása..

29.11.2011 05:05:38 | Liška76

Pěkně jsem si početla.

28.11.2011 21:27:26 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí