Mořská panna

Mořská panna

Anotace: -

 

Propadám se pomalu do  temného moře,

Kde utopí se docela veškeré mé hoře.

Topím se, pod vodou tak šťastná,

Jsem malá mořská panna, čistá,jemná, jasná.

Na břeh nedokážou plout,

Ploutví seknout, odemknout…

 

Ve vodě je krásně, nechce se mi pryč,

Ztratila jsem od břehu pro jistotu klíč.

Moře je dnes opuštěné,

ropná skvrna zvětšuje se,

Můj jas se tiše rozpadá,

můj dech se ke dnu zvolna nese…
Autor Ammazonic, 29.11.2011
Přečteno 582x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na malé ploše tolik citu

29.11.2011 13:13:16 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí