Malá noční báseň

Malá noční báseň

Anotace: -

Přebírat se nepřeberným množstvím pocitů


skrz ně vnímat blízkost, co už dávno není tu


ztrácet se v hlase nevinné oběti


hledaje útěchu v pořadu pro děti


schoulit se do sebe, ublížit z vnitřku


za co to stojí, nevěřit zítřku?

Autor kaaamiiii, 01.12.2011
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí