krysy-anotace:Severní Kanálii....

krysy-anotace:Severní Kanálii....

Anotace: -

Vpustí...

jako déšť
při záplavách
padám
madam
tam mezi kal a krysy
a vložky použité
co víte?
Jak je to v podzemí
dnes jako kdysi

V Ústí...
a taky v Teplicích
ve spodních pozicích
do třech králů
jsme ti o kanálů

Šustí..
nahoře ten váš svět
falešnou hrou
a zmatek magistrály
jako ty vaše kaly
k nám dolů padá
i když je místa málo
my máme rovný záda

Hustí....
vám v hlavy
tu řeč prachů
v markety mění starý sály
aby vás v strachu
ponechali
Autor zenge, 04.12.2011
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí