CHLAD

CHLAD

Anotace: -

Anotace: V tom snu na všem leží prach, líná plíseň, jde z něj strach...

Kde je to světlo?!!
Prožívím peklo!!
Všude kole vidím tmu,
žádný lidský teplo.

I když jsem v pekle
přece cítím chlad,
všechno kolem halí
černočerná tma.

Žádnej lidskej soucit.
Kde jsem se to ocit?
Sakramentskej pocit,
z něhož bych rád procit.

Jako upír po krvi
cítím zvláštní hlad,
svěcená voda
je pro mě jak svrab.

Zahodim svý svědomí
dost daleko od sebe,
nechci řešit nikoho
ani cestu do nebe.

Jdu ke kraji útesu
zřítim se ze skály,
všemu co je lidský
na věky se vzdálim.

Všechny mosty spálim
opouštím váš svět.
Chladný - plný bolesti,
studí jako led.
Autor ZENITZERO666, 05.12.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí