obrázek - anotace: ....vod Chlumce bábě mé.

obrázek - anotace: ....vod Chlumce bábě mé.

Anotace: -

Zase tě ztrácím

jak signál za vesnicí
bledneš mi z animací
obrázku nad postelí
ránem až lunu střelí
ustelu jenom půlku
vezmu si hůlku
krmení holubům
na návsi u laviček
do očních víček
ulovím chvíli slunce
máchat tě budu
ve vzpomínkách
jak obzor lesy Chlumce
na nebi z letů v přímkách
v beráncích z mraků
budu tě hledat
jak kdysi z oken vlaků
...zas ve všech stanicích
Autor zenge, 06.12.2011
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: lady oToman, BArBArKO, Jana M., zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí