Když pršíš

Když pršíš

Anotace: -

Když pršíš...

 

Náruč plná doteků
kde ztrácí se i noc
touha v očích pohledů

chci Tě, moc!

pod polštářem
každý ráno
jen tak málo chtít

milování

třeba v dešti

teď za oknem si sním



.....když pršíš.....
Autor Kett, 09.12.2011
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí