Frontová bojovnice

Frontová bojovnice

Anotace: Co je doma, to se počítá.

Velmi ráda nakupuji,
ve frontě se bavím.
Doma potom rozbaluji,
úspěchy tak slavím.

Že toho mám někdy více,
co mi na tom sejde.
Pýcha zdobí moje líce,
domů se to vejde.

Sousedka, ta koza mladá,
zas o slevu přišla.
Přispí ona si moc ráda,
pozdě z domu vyšla.

Tak jsem prachy ušetřila,
k zisku rychle došla.
Za čas do hlavy se bila,
záruka mi prošla.
Autor Psavec, 09.12.2011
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíš důchodkyně,né :)
Dobrý námět a vtipné postřehy..

11.12.2011 06:24:23 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí