recept- anotace: zatmění,tajemnu a Tobě.

recept- anotace: zatmění,tajemnu a Tobě.

Anotace: -

Dneska až zase luna zmizí

na plátně tajemna
bez světel reklam,televizí
jen vzácná tma
ty u mne hájená
zdědil jsem recept Galéna
na svinstva světa
buď u mne tou
co se vplétá
jak had v stromoví do větví
za druhou stranou rolety

Dneska až zase v čase krizí
se rozpleteme z barevna
sečteme sobě druhé mízy
já tobě a ty mne na
naší rampě letů
sepíšem do hvězd
i dole světu
do lesů ,vod a strání

..o našem milování.
Autor zenge, 10.12.2011
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí