Labirint- chodbám podvědomí a schíze.....

Labirint- chodbám podvědomí a schíze.....

Anotace: -

Mým bohem temnota

se stínem Minotaura
a aura má
je bez pohybu
kdo za mne odmotá
tam v chodbách Labirintu
z kluba na cestu zpět?

Let nocí a spodní ret
z něhož se krve valí
a v tepnách cyankáli
a touhy v dáli
se válí vedle moru,spály
na dně studní

Šťípni mne ,vzbuď mi
vždyť i sny škaredý
ránem mizí
a ledy na rány
mají vliv
jak luna na příliv

Mým bohem temnota
mám to prý z piv
sedávám U Rotta
a svět je negativ

...A zas se courám
ve stopách Minotaura
a ráno mžourám
kdejaká coura
já dělám haura
otvírám čakry,peněženky
sám sobě píšu navštívenky
a před zrcadlem dělám scénky
jako že nás je tu víc

...Zas přítmí jen svit svic
je to tu znova
proletí sova
a vítr od hřbitova
odchýlí moji botu
půjdu se schovat
raději
.... k Rottům.
Autor zenge, 10.12.2011
Přečteno 459x
Tipy 10
Poslední tipující: Špáďa, Frr, raďo, BArBArKO, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drasticky krásná...

14.02.2012 20:49:08 | Klementine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí