Bez Titulku

Bez Titulku

Anotace: -

Konec lásky



Láska je nám cizí


Dochází jí dech


Večery tiché a chladné


Jak bílá na zdech



Mlčky sedět sám


A čas rychle unikal


Místo milování se


Televizní seriál



Bez zájmu sedět


A dívat se do očí


Toho druhého


To lásku umučí

Autor kukopr, 10.12.2011
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí