Peklo které chutná sladce

Peklo které chutná sladce

Energie kolující v kapkách krve

Neodoláš ochutnávat aspoň kousek

Mlhavý kouř bez frustrace

 

Bohatsví proutěných křesel

Film který nestaví denně

Nalomenost s úsměvem

 

Vůně šály po citronu

Minulost za zády pouštíš z domu

Peklo které chutná sladce

 

Nitro v kousku černých perel

Ohnutá písmena v jeden večer

Svoboda na špičce boty

 

Proud který nekonečně teče

Barevná mašle a na krabici jelen

Prolomená zeď už je stejně

 

Plavat si po dně a nechat mráz stát

Zákusek který neuteče

Počítat pozpátku a tiše si hrát..

 

 

 

 

 

 
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 13.12.2011
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Gabrielle, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

veľmi sa mi páči tvoj štýl písania...

08.07.2012 00:11:08 | gallatea

v pekle budu mít sladko i slano v ústech ;) sejdeme se tam

16.12.2011 18:26:44 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí