Důvod tvých slz

Důvod tvých slz

Kdybych měla poslední část svých sil dát,


a neřešit v hlavě střepy,


pořád si budu s tou myšlenkou hrát,


co rozum mysli štěpí...


Je krásná,


Ano!


Nebo ne?


A co na tom, že o 10 kilo nakyne?


Budete mít pořád pocit,


jak je šťastná...


A že jí oči zhasly?


No co,


však už lásku našly...


Co víc chtít,


než když víte,


že má pro co žít...


Zdání klame,


to vím i já,


že není nikdy nic tak jak se zdá...


A i když to nevypadá,


ona už to nezvládá....


 
Autor Dev_LATea_princess, 13.12.2011
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky fajn (kromě úpravy:-)

15.09.2013 00:31:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí