Ahoj

Ahoj

Anotace: -

Sbírka: I grieve

tiché ahoj,


dám ti sedmikrásky


jemný déšť je za mne zkropí slzami


chci ti pohladit tvář


…jenže je ztracená…


…políbit ústa…


vymizelá…


stále prší


já vím, je listopad


pořád pláču


tichý křik uvnitř skořápky


zahlédnu tě


v davu na nádraží


… běžím


 jen abych zjistila


že jsi pryč


napořád


spící na lůžku z prsti a květin


teď spíš a nevnímáš


musím ti to říct

Autor Žárovka, 15.12.2011
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Metcheque, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná a smutná, ale k té pohádce se moc nehodí (kvůli tomu nádraží).

23.12.2011 10:10:38 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí