S patosem

S patosem

Anotace: -

U brány pekla,

bez známky lítosti,

já syn světla,

lidské ubohosti.

S vlasy havrana

srcem kamenným,

s duší satana,

měním se v dým.

Žiji bez svědomí

žiji bez viny,

vlastní ubohosti

neznajíc příčiny.

 
Autor contionor, 17.12.2011
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, emiik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí