Koberec

Koberec

Anotace: -

Levá strana lepší než ta pravá je

Proč ona opustila mě v tento den nejdražší

Padat to jediné se mi chce

Opustila mě v den, kdy slunce na obloze svítí

 

Má drahá žena nebude se mnou už nikdy víc

Čas naší lásky ztrácí se ve větru

Vše co zbylo mi po ní, je jen ten koberec

Myslit na ni já ale stále budu

 

Naše láska se věčná zdála být

Vše se ale změnit můžu ze dne na den

Všechno já chtěl mít

Jediné co však teď mám je jen ten hloupý kmín

 

Srdce moje sebou si vzala

Zbyl mi po ní koberec

Její krása nevýslovná byla

Sám sobě teď připadám jako cizinec

 

Život náš zdál se být dokonalý

Vše rozplynulo se v tento den jasný

Už nepřipadám si mladý

Nepřipadám si však ani starý

 

Utrpení nezměrné je

Vše co mám je jen ten kmín a koberec

Nic dobrého mě se nikdy neděje

Ani na stůl nedala mi měšec
Autor Wolf8, 23.12.2011
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí