Moje malá schíza

Moje malá schíza

Anotace: -

Moje malá schíza



Opilý sebevědomím


A pak hrozná kocovina


Kde tak zřídil jsem se nevím


Ale byla to pitomina



Už od pohledu za vola


A naivní až hrůza


Nenapíše, nevolá


Moje malá schíza



Moje kamarádka deprese


Stojí při mně den co den


Asi jen tak z recese


Pomalu mi ničí Eden



Už od pohledu za vola


A naivní až hrůza


Nenapíše, nevolá


Moje malá schíza



Do zrcadla pohled bolí


Jen kruhy pod očima


Rum a vodka mě opíjí


Vodka a rum- ničema



Už od pohledu za vola


A naivní až hrůza


Nenapíše, nevolá


Moje malá schíza


Moje malá


Moje…


Schíza

Autor kukopr, 26.12.2011
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí