Kde ticho spí

Kde ticho spí

Mlčíš lásko v náručí
když slova nestačí
to ticho je jen ozvěna
mrtvá je jenom proměna
já vím
když stín
nám schází
jsme vrazi
těch chvílí
za tu naději
nás nezastřelí
proč Proč hříchy bdí
kde ticho
Kde ticho spí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.12.2011
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Poučený fracek, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí