Sen

Sen

Anotace: Taková malá ukolébavka,chtělo see mi už spát no...místo toho jména na konci se tam dá dát cokoliv

Na růžovém obláčku
Sen krásně spinká,
Visí tam na háčku,
krásná to chvilka.

Počítal ovečky,
Pak usnul tvrdě,
Cucal si palečky,
Vypadal hrdě.

Najednou slza
mu zkanula po tváři.
Snad zlý sen se mu nezdá
Měsíček zazářil.

Však dál tiše spí.
Víčka má zavřená.
Zas dál klidně sní.
Byla to vteřina.

Na růžovém obláčku,
Kačenka spinká,
Než tiše usnula
Byla to chvilka!!
Autor Sana.sorrow, 29.12.2006
Přečteno 355x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak a tahle se mi líbí úúplně nejvíc :-)))

28.01.2007 15:59:00 | Lawondy

Moc milé, básenka pěkná.
Děkuji Ti za komentář. Tá má není tak hej, ale muselo to ven ...

29.12.2006 17:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí