Pf 2012

Pf 2012

Anotace: -

Tma a prázdno kolem nás,

prázdná múza na kanálu,

loňskou něhu odvál čas,

již je konec ideálů.

Nepokoje víří tmou,

na sklonku světa temná díra

a já zháším plamen svůj-

odešla i moje víra.

Sklo propouští kameny

a spadlé z vlasů prameny

se brodí pod proudem vody,

když krotnou lidské neshody.

Tak ať nový rok vejde dál,

však kdo by o ten starý stál,

ať 'vejde nová víra,

že na lásku se neumírá,

ať kvete něžné kvítí a slunce stále svítí.

i když bolest zhýralá zůstává dál zoufalá...

Ať lidi již se umoudří a ať z nich spadne napětí,

vždyť štastni spolu můžem být, vždyť láska není prokletí.

Snad hippies pravdu svou jen měli,

byla lepší nežli naše,

milovati každého a nevzdávat se svého rauše..

Ať každý má své nebe,

v dnešní době, když mráz zebe,

když jsou kol jen ztuhlé výrazy,

tak mráz mé tělo obchází..

Tak šťastný nový rok všem přeji,

a věřte, že máme naději

vyhrabat sez prdelí,

vůči dobru tak nesmělí....
Autor Ammazonic, 02.01.2012
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí