pošlapaná

pošlapaná

múzu prosím
o políbení
když večer brečím
a kapičky slz
se vypařují

z ovínění

//poslední dobou radši rum
v tom je větší um. //

chtěla bych být
kapičkou deště,
stékat ti po ruce
a mazat ty písmenka.

co slabika, to slza.

otři si podrážku,
podrážko
-a pa.
Autor borůfkovej shit., 07.01.2012
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí