Z(lá s ky)tarou

Z(lá s ky)tarou

Z(lá s ky)tarou pouští tóny

ty ve (vz)duchu jak otazníky svítí

ne, už nečeká  poklony

jen muchlá klubko s nití.

 

A tóny ničí (sam)Otu

jako (v)rány hlučí

že náruč s vůní potu

byla ubyta tyčí.

 

Možná jde jen (v)odojem

že zlý sny tu (z)byli

sucho v ústech zapijem

vlahým mokem z žíly.

 

Otův obraz (z)mizí

že nebyla skromna

teď jí při zemi dusí

červená (kni)hovna.
Autor Poučený fracek, 14.01.2012
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne si sa s tými slovíčkami pohrala... :-)

04.09.2012 21:40:15 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí