Tmavější než tma

Tmavější než tma

Anotace: -

Stíny přicházejí z nicoty

z té, ve které lidská síla

dočká se pouhé prázdnoty.

 

Tak silné stíny tmy dopadají

na hlavy všech věřících,

těch tvorů malých

ve stádu stojích.

 

Zatmění stínů již brzo nastane,

však nedoneslo se dál,

co bude pak...a co bude potom?

Co tmavější než stín

padne na mou hlavu,

co temějšího, když spím

spadne do mých snů?

 

Težké zimní období

a jaro tak daleko,

když slunce pouhým stínem je,

který zatmaví se

a ani sníh už dál netaje
Autor greenus, 16.01.2012
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí