Ukolébavka otrokům sociálních sítí

Ukolébavka otrokům sociálních sítí

Dobrou noc

Pane bez tváře Zavíráme krám a

všechna okna (ať už to znamená cokoliv)

Dneska si o vás nechám zdát

I o těch dalších prázdných schránách

s parádní fotkou na profilu

stále nechutně spokojenou

 

Budu snít o virtuálních vénách

ve kterých koluje páska z psacího stroje

se selským rozumem radami starostlivých

matek a jedním pomerančem

 

Budu snít o králi plochých monitorů

Má modrobílou svatozář a křičí

Holka chápej nenávist a strach to není slabost

ukázat že taky umíš řvát

ale já vážně nerad

tvoje hry na city

 

O hezké věci musíš prosit

 na kolenou a s oteklými prsty

vodu na duši a chmury v plicích

slušní lidé jsou fajn ale ti druzí

alespoň nehrají komedii

rozervou ti hruď a ukážou

jak hniješ zevnitř

 

Stoupnout si na prkna a hrát

dokud ti lidská komedie nepřeroste přes hlavu

a nezmění se v peklo

Holky co potřebují cizí ramena

pro vlastní spánek si to jednou

ošklivě odskáčou Kvalita a zdraví především

Samota houpací sociální sítě

Je zdarma pro všechny

bonitní klienty.
Autor kaňka ouškovaná, 16.01.2012
Přečteno 272x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí