Čas

Čas

Anotace: Čas je krutý i laskavý. Bodá i léčí.

Čas tak rychle utíká,
ťiky ťaky letí jen
a najednou jsi šedivá
a já starým dědem jsem.

Čas řídí nejenom věk
i člověčí osudy,
od něj nečekej však žádný vděk
a i když dva lidé se potkají,
třeba že ano řeknou potají,
tak ten rošťák, co bys řek
rozdělí je - žádný vděk.

Čas umí také však
vyléčit Tě, bůh ví jak,
čas i Tvůj splín zahojí,
tak děkuju mu potají
přece je to kamarád.
Autor Jan Blahovec, 22.02.2005
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí