Silvestrovská

Silvestrovská

Anotace: Napadlo mě, když byla půlka vaječnýho likéru ve mě.

Tak tikají a tikají
na nic se nás neptají
a tikají dál
ty hodinový ručičky

Tak teče a teče
a stejně neutečem
a teče dál
ta voda v rybníce

Tak míjejí se a míjejí
nikomu to nevadí
a májejí se dál
ty šťastná leta mládí.

Ty trpká leta mládí.
Autor Art.Ep, 02.01.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí