Strácaš

Strácaš

Anotace: -

v podobe malých mušiek
sa strácaš
a utekáš za svetlom
ktoré však nepatrí mne

zahodíš ma
ako špinavé šaty
skrčíš
spáliš

bolí to
každý tvoj pohyb
ktorým viac a viac
ma krčíš
bolí to

zavýjam ako vlk
ohrdnutý
a samotár

už je neskoro
aby sme sa povzniesli
nad oblaky
už je vo všetkom neskoro
len škoda,
že to neviem pochopiť

zahodíš ma
do pichľavých kríkov
v ktorých zhnijem
ako ostatná špina
na tomto svete
Autor maliska, 24.01.2012
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: nebech, kaktus, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí