Slova

Slova

Anotace: ...

Slova jsou pokroucené ocásky mnohem větších zvířat!
Do mého pokoje přijel stín taxíku.
A kde jsi byl předevčírem, he?!
Vysmíváš se, a přitom vypadáš
jak dobře slisovaný plechovky – nic víc /
než do detailů promyšlený spontánní čin jsi mi nepředvedl,
Tvůj dech páchne po lži.
Už neumíš říkat pravdu ani sám sobě.
Svým způsobem Tebou opovrhuji,
ale něco tak dokonalého se zahlédne jen zřídka.
Přestaň mě bez dovolení hladit po vlasech
nebo si je všechny vyrvu.
Autor Myška, 03.01.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Agresivita (určitě oprávněná) ve výrazech, které se mi moc líbí. Paráda, Myško.

03.01.2007 09:10:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí