Neveselá

Neveselá

Anotace: ...zas !

Zbytečným člověkem zdám se být,
paprsek do tmy již nic nevznese mi,
chátrám tu v ústraní, jen klid chci mít,
a pro smích již místa nezbylo mi.

Svět zatratil mne a já zatratila svět,
dříve než zralosti mi bylo dáno,
nyní tu v křesle jak starý kmet,
proklínám každé nové ráno.
Autor Marie Vozková, 26.01.2012
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbezná to vyjádření mé duši blízká..

29.10.2016 23:45:35 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí